۶ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه لازانیا بدون فر

تهیه سس مخصوص لازانیا باید دقت داشت. سس سفید یا سس بشامل یکی از پایه های اصلی برای پختن لازانیا است. یعنی طرز تهیه لازانیا با گوشت و یا طرز تهیه لازانیا با مرغ حتما باید با این سس همراه باشد. ما در این مقاله دستور تهیه لازانیا در فر و همینطور دستور تهیه لازانیا بدون فر را برای شما منتشر کرده ایم.

 

دستور تهیه لازانیا بدون فر

مواد لازم برای درست کردن لازانیا بدون فر

مواد مورد نیاز میزان لازم
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
لازانیا ۲ بسته
سوسیس ۳۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
کچاپ ۱ عدد سس
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم به میزان لازم

نکته : این میزان مواد لازم گفته شده برای ۸ نفر کافی است که شما می توانید بنا به تعداد افراد مورد نظرتان حجم مواد را کم یا زیاد کنید.

 

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

    طرز تهیه کامل “ته چین مرغ” خوشمزه و پرطرفدار

    مواد لازم ته چین مرغ

    مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
    پیاز متوسط:1 عدد
    برنج:1 کیلو
    ماست کیسه ای ترش :850 گرم
    زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
    زعفران سائیده:1 ق چ
    کره:100 گرم
    روغن مایع:1/2 پیمانه
    زرشک:100گرم
    شکر:2 ق سوپخوری
    نمک :به میزان لازم
    خلال پسته:به میزان لازم

    شیوه پخت ته چین مرغ

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

    طرز تهیه کیک یک تخم مرغی

    مواد لازم کیک یک تخم مرغی

    کیک یک تخم مرغی همان طور که از اسم آن پیداست با یک تخم مرغ تهیه می شود و مانند کیک شکلاتی که با چند تخم مرغ تهیه می شود و نیست و بسیار متفاوت است.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۹ مهر ۹۹

    طرز تهیه عدس پلو خانگی خوشمزه مجلسی(ویژه)

    دستور تهیه عدس پلو خانگی

    یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین پلو ها بدون شک عدس پلو است که به دلیل خواص فراوان عدس بسیار توصیه می شود و حما سعی کنید این غذای ویژه و مجلسی را در طول هفته در برنامه غذایی خود جای دهید.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۲ مهر ۹۹

    نکات تهیه لازانیا حرفه ای

    برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را در آشپزی تاپ پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.

    نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

    1 – میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )

    2 – مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

    3 – پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.

    4 – اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.

    5 – حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
    6 – روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.

    7 – بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.

    8 – روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. البته پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست.

    9 – پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

    10 – وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.

    همچنین بخوانید:

    11 – در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.
    12 – قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.

    13 – حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.

    14 – وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.

    15 – در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

    منبع: iraniancook

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۷ مهر ۹۹

    نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

    نکات تهیه لازانیا حرفه ای:

    برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را در آشپزی تاپ پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.

     

    1 – میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )

    2 – مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۶ مهر ۹۹