مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱/۲ پیمانه کشمش پلویی
  • ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۳۰ گرم کره
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ

مراحل تهیه کشمش پلو با مرغ

برای تهیه این کشمش پلو بهتره ابتدا کشمش رو برای یکی دو ساعت بذاریم تا خیس بخوره و کمی نرم بشه.

 

خیس کردن کشمش

برنج رو هم آبکش کرده و دم میذاریم تا برنج دم بکشه مرغ و کشمشون هم حاضره.

 

دم گذاشتن برنج

سینه مرغ رو خورد میکنیم و با یک قاشق از کل پیاز داغ، نمک، فلفل، زرچوبه وکمی روغن تفت میدیم تا مرغ تغیرر رنگ بده.

 

تفت دادن مرغ

حالا حدود یک لیوان آب جوش به مرغ اضافه کرده و در قابلمه رو میذاریم تا مرغ بپزه. چون مرغ تکه شده است و زود میپزه آب کمتری برای پخت احتیاج داره و علاوه بر این چون باید در انتها یه سس غلیظ از آب مرغ داشته باشیم در ریختن آب زیاده روی نکنین.

 

اضافه کردن آب

تا مرغ داره میپزه کشمشی که خیس کرده بودیم رو آبکش کرده و داخل میاهیتابه میریزیم و کره و حدود دو قاشق زعفران دم کرده هم اضافه میکینم و مواد رو تفت میدیم تا کره آب بشه.

 در آشپزی ایرانی همراه ما باشید

تفت دادن کشمش

مابقی پیاز داغ رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم و کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم تا مخلوطمون خشک و سفت نشه.

 

اضافه کردن پیاز داغ

وقتی مرغ پخت و کمی آبش رو کشید مقداری زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا تنگ آب بشه.

 

اضافه کردن زعفران

وقتی مرغمون آماده شد آب غلیظش رو برای سس کنار میذاریم و تکه های مرغ رو به مخلوط کشمش اضافه میکنیم.

 

اضافه کردن مرغ به کشمش

وقتی برنج دم کشید مخلوط مرغ و کشمشون رو کمی با هم تفت میدیم تا گرم بشن و حالا غذامون آماده سرو کردنه.

 

آماده شدن مرغ و کشمش

برنج رو داخل بشقاب میکشیم و کشمش و مرغمون رو کنارش میریزیم. البته نحوه تزیین برای سرو کردن به سلیقه خودتون بستگی داره.

 

سرو کردن کشمش پلو

حالا پلو خوشمزه مون حاضره … نوش جان

 

کشمش پلو

منبع: دونفر