۳ مطلب در دی ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه ته چین مرغ با نکات اصولی

طرز پخت ته چین مرغ با نکات اصولی درست کردن

معمولا ته چین با مرغ یا گوشت طبخ می شود که یک غذای اصیل ایرانی فوق العاده برای میهمانی ها می باشد ، دستور پخت ته چین مرغ مانند ته چین گوشت پیچدگی خاصی ندارد اما اگر به نکات ذکر شده در این مطلب دقت نکنید این احتمال وجود دارد چیزی که انتظار دارید از آب در نیاید.

مواد لازم ته چین مرغ

مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
پیاز متوسط:1 عدد
برنج:1 کیلو
ماست کیسه ای ترش :850 گرم
زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
زعفران سائیده:1 ق چ
کره:100 گرم
روغن مایع:1/2 پیمانه
زرشک:100گرم
شکر:2 ق سوپخوری
نمک :به میزان لازم
خلال پسته:به میزان لازم

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۲۳ دی ۹۹

    طرز تهیه کله پاچه لذیذ

    روش پخت کله پاچه

    مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه

    کله پاچه گوسفند 1 دست
    نخود 100 گرم
    پیاز 2 عدد درشت
    زرد چوبه 1 ق چ
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    آب ا لیتر یا بیشتر
    سیر 4 تا 5 حبه

    طرز تهیه کامل کله پارچه ، ترسناک دوست داشتنی

    نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.

    برای پختن کله پاچه باید کله و پاچه را باهم پخت .برای شروع پخت ابتدا به اندازه ای که آب روی کله پاچه را بگیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید.وقتی که آب جوش آمد روی آب را کف های قهوه ای پر میکند که بهتر است این آب را یکبار خالی کنید و مجددا آب داخل قابلمه بریزید تا به این شکل آب شفاف و روشنی داشته باشید. سعی کنید به اندازه ای که نصف کله در زیر آب قرار گیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا مجددا به جوش بیاید .بعد پیاز ها را 4 قاچ برش دهید و به همراه زرد چوبه و سیر داخل آب کله پاچه بریزید.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۷ دی ۹۹

    طرز تهیه مرغ شکم پر

    دستور تهیه مرغ شکم پر خانگی:

    برای اینکه بتوانید بهترین غذاها را تهیه کنید و گرمای خاصی به زندگی بدهید با ماهمراه باشید تا دستور تهیه انواع غذاها را آموزش دهیم.

    مواد لازم مرغ شکم پر:

    مرغ یک عدد 800 تا900گرمی 
    پیاز
    زرشک
    کشمش
    الوچه ترش
    گردو
    آلو
    رب انار و رب الوچه
    کره
    زعفرون
    کره

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • پنجشنبه ۴ دی ۹۹