۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها

کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست می‌شود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده می‌شود.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۹

    طرز تهیه فلافل

    دستور تهیه شماره 1 فلافل

    • 2 پیمانه نخود
    • 1 عدد پیاز رنده شده
    • 4 تا5حبه سیر
    • 1 عدد سیب زمینی خام خوردشده
    • 1 قاشق غذاخوری آرد
    • 1 تا2قاشق غذاخوری تخم گشنیز
    • 1/2 قاشق مرباخوری پودر زیره
    • 1/2 پیمانه نان بربری خیسانده یا پودرنان باگت
    • 1 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
    • 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
    • نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز و زرد چوبه به مقدار لازم
    • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر

      مراحل    

      ابتدا بمدت 48 ساعت نخود را توی آب سرد خیسوندم وچند بار آبش رو عوض کردم.بعد حتما پوست نخود رو ازش جدا میکنیم.تاثیر زیادی توی کم کردن نفخ نخود داره.بعد با چرخ گوشت نخود رو ۲بار چرخ کردم.1بارم پیاز رنده شده و آب گرفته شده و سیر ها وسیب زمینی خورد شده رو با نخود چرخ شده،چرخ میکنیم.

       

    • ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۹

      طرز تهیه رول لازانیا رژیمی

      مواد لازم برای رول لازانیا :

      پیاز 1 عدد
      کرفس 3 ساقه
      روغن زیتون  به مقدار لازم
      گوجه فرنگی گیلاسی   1 پیمانه
      تخم مرغ 1 عدد
      ورق لازانیا 250 گرم
      ریکوتا 250 گرم
      پنیر موتزارلا رنده شده 150 گرم
      برگ ریحان 50 گرم

      prepare2-lasagna-roll2

    • ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹

      طرز تهیه آبگوشت + روش درست کردن دوغ و نان محلی

      مواد لازم برای دوغ محلی :

      ماست: 4 تا 5 قاشق غذاخوری

      شیر: یک لیتر

      نمک: یک قاشق سوپ خوری

      شکر: نصف قاشق چای خوری

      یک حبه قند کوچک ( به جای شکر )

    • ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹

      طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و تزیین آن

      مواد لازم :

      سیب زمینی : ۱ کیلوگرم

      شیر : نصف پیمانه

      خامه : نصف پیمانه

      کره : ۶۰ گرم

      نمک و فلفل : به میزان لازم

    • ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • شنبه ۴ مرداد ۹۹