استانبولی، یکی از آسان‌ ترین و در عین حال محبوب‌ ترین غذاهای سفره‌‌ های ایرانی است
با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد
طرز تهیه استانبولی ساده را در ادامه ببینید

Image result for ‫طرز پخت استانبولی‬‎

 

 

طرز تهیه استانبولی ساده

مواد لازم

  • ۴ پیمانه برنج یک
  • عدد پیاز ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده ۳ قاشق
  • غذاخوری رب گوجه فرنگی روغن , نمک و فلفل به میزان لازم یک قاشق غذاخوری زردچوبه

طرز تهیه

 

یکی از آسان‌ ترین و در عین حال محبوب‌ ترین غذاهای سفره‌‌ های ایرانی است
با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد
ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه
کرده و به هم می‌زنیم
در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجه‌ ها را خرد کرده
و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط
درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود
در ادامه در قابلمه‌ای متناسب برنج‌ها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن می‌ریزیم
سیب زمینی‌ ها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه می‌کنیم
سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش آید
سپس شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود
در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا استانبولی آماده شود
نوش جان و لذت ببرید

در آشپزی ایرانی همراه ما باشید

نکات تکمیلی در مورد استانبولی پلو

استانبولی پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
استانبولی پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

 

منبع : prepare