۲ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

12 راز خوشمزه‌تر شدن زرشک‌پلو با مرغ

زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل این غذا (زرشک‌پلو) در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است:

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۲۲ تیر ۹۹

    نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

    چطور مربای به خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟
    مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۱۱ تیر ۹۹