۳ مطلب در اسفند ۱۳۹۸ ثبت شده است

عطر فوق العاده “مارمالاد هلو” با این طرز تهیه

بهترین دستور پخت مارمالاد هلو

یکی از مارمالادهای خوش آب و رنگی که میتوان در فصل تابستون تهیه کرد مارمالادهلو می باشد که بسیار خوشمزه استو ممکن است خیلی ها این مارمالاد خانگی را تا به حال امتحان نکرده باشند.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۷ اسفند ۹۸

    شب یلدا در جای جای ایران

     

    آداب و رسوم شب یلدا در جای جای ایران

    آداب رسوم شب یلدا از رسوم دلپذیر و به یاد ماندنی در میان ایرانیان است که اغلب ایرانیان آن را در هر کجای ایران باشند انجام می دهند.

     

     

    تاریخچه و آداب و رسوم شب یلدا در جای جای ایران باستان

    نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می شود و آیین ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می کنند ، شب زیبایی که در شهرهای مختلف ایران آداب و رسومی دارد.

    آداب و رسوم خاص شب یلدا از گذشته تا به امروز

    یکی از مهم ترین شب های ایران باستان شب یلدا می باشد که از دیرباز تا به امروز مورد توجه و اهمیت ایرانیان واقع شده است جشن ها و شب نشینی هایی که در این شب توسط مردم در اقصی نقاط کشور برگزار می شود یک سنت دیرینه محسوب می شود که تا امروز نیز نه تنها از ارزش آن چیزی کم نشده است بلکه جایگاه بسیار ویژه ای در نزد ایرانیان پیدا کرده است.

    آداب و رسوم کشور ما در شب یلدا متفاوت تر از سایر کشور ها می باشد امروز ما قصد داریم هر آنچه که مربوط به این شب عزیز و خاص است در بخش فرهنگ و هنر نمناک برای شما کاربران عزیز بازگو کنیم.

    شب یلدا بلندترین شب سال که به زمان مابین غروب آفتاب از تاریخ ۳۰ آذر یعنی آخرین روز پاییز تا طلوع آفتاب ۱ دی ماه یعنی نخستین روز زمستان مربوط می شود مصادف با انقلاب زمستانی در نیمکره شمالی می باشد به همین علت از آن تاریخ به بعد طول شب کوتاه تر و طول روز بیشتر می شود.

     

    رسم شب یلدا

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۶ اسفند ۹۸

    طرز تهیه خوشمزه و دوست داشتنی شیرینی نارگیلی

    مواد لازم برای شیرینی نارگیلی
    سفیده تخم مرغ : 4 عدد از تخم مرغ کوچک و یا 125 گرم
    پودر نارگیل : 125 گرم
    شکر : 1 پیمانه سر پر
    روغن مایع : 25 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
    سرکه یا آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
    پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

  • ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • جمعه ۲ اسفند ۹۸