دستور تهیه عدس پلو خانگی
یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین پلو ها بدون شک عدس پلو است که به دلیل خواص فراوان عدس بسیار توصیه می شود و حما سعی کنید این غذای ویژه و مجلسی را در طول هفته در برنامه غذایی خود جای دهید.
مواد لازم عدس پلو مجلسی :
2 پیمانه برنج
3 پیمانه عدس
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
ادویه و دارچین و جوز هندی کمی
نمک و فلفل کمی
پیاز داغ عسلی
کشمش بی دانه یک پیمانه
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه آبگوشت + روش درست کردن دوغ و نان محلی
- طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و تزیین آن
- 12 راز خوشمزهتر شدن زرشکپلو با مرغ
طرز تهیه عدس پلو خانگی :
عدس را قبلا خیس میکنیم و بعد با کمی اب روی حرارت ملایم می پزیم . برنج را از قبل خیس و سپس آبکش کرده و در انتها عدس را که اصلا اب ندارد , اضافه کرده و ابکش کنید . گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت داده و با دارچین و ادویه وکمی جوز هندی و نمک و فلفل بذارید با مقدار کمی آب بپزه . کف قابلمه را روغن و ته دیگ سیب زمینی بذارید برنج و عدس را دم کنید . هنگام کشیدن غذا با کشمش تفت داده در روغن و زعفران دم کرده تزیین کنید .
نکات :
دارچین فراوان فراموش نشود. علاوه بر ادویه های معمول و البته دارچین من یه مقدار جوز هندی هم تو مایه گوشتی اش ریختم. عدس و برنج را از قبل خیس کنید . آب عدس هنگام پخت باید به خوردش برود .کشمش بیدانه را شسته و تفت دهید .