دستور تهیه مرغ شکم پر خانگی:

برای اینکه بتوانید بهترین غذاها را تهیه کنید و گرمای خاصی به زندگی بدهید با ماهمراه باشید تا دستور تهیه انواع غذاها را آموزش دهیم.

مواد لازم مرغ شکم پر:

مرغ یک عدد 800 تا900گرمی 
پیاز
زرشک
کشمش
الوچه ترش
گردو
آلو
رب انار و رب الوچه
کره
زعفرون
کره

طرز تهیه مرغ شکم پر:

مرغ رو ازشب قبل باپیاز،نمک،فلفل، پودرسیر ، پاپریکا، وزعفرون و کمی اب لیمومزه دار کردم گذاشتم تو ظرف سلفون پیچیدم و گذاشتم تو یخچال تا استراحت کنه داخل شکم مرغ رو حتما نمک و ادویه بزنین)(من روی مرغ چند تا برش کوچیک زدم اگه مرغتون درشته حتما با چاقو چند تا برش بدین)

پیاز رو خلالی ریز کردم و تو روغن تفت دادم تاسبک بشه بعد گردو کشمش الو به همراه زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کردم کمی تفت دادم الوچه و زرشک اضافه کردم در اخر کمی رب انار و رب الوچه ریختم و همه مواد رو خوب هم زدم و تفت دادم و خاموش کردم.

همچنین بخوانید:

مرغ رو بیارین بیرون پیازهارو ازش جدا کنین اول یه سیب زمینی کوچیک رو از شکم مرغ داخل گردنش بزارین تا مواد از بالای گردن بیرون نریزه بعدموادی که اماده کردین داخل شکم مرغ بریزین و با نخ و سوزن بدوزین تا مواد بیرون نریزه دوتا پای مرغ رو با نخ بهم گره بزنین و همچنین بال مرغ رو با نخ گره بزنین که هین سرخ شدن از هم وا نره.

یه ماهی تابه گود یا هرچیزی که قراره تو فر بره رو انتخاب کنین اول کفشو کمی با فرچه چرب کنین زیر قابلمه سیب زمینی حلقه ای هویج و پیاز بچینین بعد مرغ رو روی اونها قرار بدین برای اینکه مرغ مستقیم با قابلمه در تماس نباشه و پوستش نسوزه(من برای پیاز کف قابلمه از همون پیازی که برای مزه دارکردن مرغ ریز کرده بودم استفاده کردم که حروم نشه).

برای سس من یه مقدار کره اب کردم کمی زعفرون بهش اضافه کردم به همراه کمی رب انار روی گاز کمی هم زدم یک دست شد روی مرغ ریختم و با فرچه همه قسمت مرغ رو رمال کردم بعد با فویل درقابلمه رو پوشوندم و چند تا سوراخ هم رو فویل گذاشتم.

قابلمه رو بزارین تو فر با دمای 200درجه حدودابه مدت 2 ساعت وهرنیم ساعت مرغو بیرون بیارین و با فرچه از سس داخل قابلمه روی مرغ رومال کنین در اخر فویل رو بردارین تا روی مرغ برشته شود.

منبع: cookeri20