۵ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه دلمه برگ مو

دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.

 مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو

برگ مو به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج یک پیمانه
سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرم
پیاز متوسط دو عدد
لپه یک پیمانه
نمکدلمه برگ مو

دلمه برگ مو

  • ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۲۸ مهر ۹۸

    نکات مهم سر آشپز

    در این مقاله سعی داریم نکات مهم سر آشپز را برای شما بیان کنیم.آشپزی یکی از مشاغل مهم و پر طرفدار در سراسر جهان است.سرآشپز ها بر  تولید مواد غذایی را در مکان هایی که غذا می خورند نظارت می کنند. آنها ممکن است در رستوران ها، خانه های شخصی و رویدادها و هتل ها کار کنند.

    سرآشپزها مسئول هدایت کارکنان رستوران پخت و پز و تصمیم گیری های متعدد مربوط به همه چیز از تولید مواد غذایی به غذای بسیار عالی میباشند.مهارت های مختلف را می توان به عنوان یک آشپز بزرگ که می تواند به طور موثر به آشپزخانه دستور دهد. اگر شما در مورد ایجاد دستور العمل های جدید علاقه مند هستید، جزئیات گرا هستند و می خواهید یک آشپزخانه موفق به ارمغان بیاورید، پس این کار ممکن است مناسب برای شما باشد.

    نکات مهم آشپزی

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۲۳ مهر ۹۸

    مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”

    مواد لازم برای اکبر جوجه

    • جوجه ی مرغ    یک کیلوگرم
    • رب انارشیرین   2 پیمانه
    • لیموترش        1 کیلوگرم
    • زعفران دم کرده       3 قاشق غذاخوری
    • روغن مایع       3 پیمانه
    • نمک و فلفل:به مقدار کافی

    غذاهای-خوشمزه

  • ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۳ مهر ۹۸

    نان سنگک

    سنگک نوعی نان است که روی بستری از سنگ ها (ریگ) در تنور مسطح طبخ می‌شود. (سنگک: سنگ + ک (ک تصغیر) است). سنگک نانی است که هم‌اکنون فقط در ایران است بنا براین می‌توان آن را نان ملی ایران نامید. نان سنگک در قدیم نان طبقه اشراف یا نظامیان بوده‌است و سنگکی‌ها نانوایی‌های فصلی بوده‌اند بیشتر در زمستان و ماه رمضان پخت می‌کرده‌اند و از نظر گستردگی هیچگاه به اندازه نان تنوری و نان تافتون (تفتو) همه جا و فراگیر در همه ایران نبوده‌است.

     در آشپزی ایرانی همراه ما باشید

     

    در قدیم نان خشکی تنوری پر دوام‌ترین نان ایران بوده‌است و حتی تا چند ماه سالم و خوشمزه باقی می‌مانده‌است. نان سنگک نیز یک نوع نان نازک تنوری است که بیشتر عشایر آن را روی تابه فلزی و بر روی آتش درست می‌کنند. ساده‌ترین نان نان کماج بوده که تکه‌ای خمیر را داخل آتش کرسی یا خاکستر آتش قرار می‌داده‌اند.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۶ مهر ۹۸

    طرز تهیه انواع مدل از واویشکا غذای محلی شمالی

    واویشکا نیز همچون کشک بادمجان، میرزاقاسمی، قلیه ماهی و … از دسته غذاهای سنتی بسیار پر طرفدار است. اما آیا می دانید که واویشکا غذای کدام شهر است؟ واویشکا یکی از دسته غذاهای محلی شمالی- گیلانی است که در مناطق رشت، صومعه سرا، ضیابر و دیگر شهر های شمال کشور یکی از دسته غذاهای محبوب و بسیار پر طرفدار می باشد. واویشکا در مدل های مختلف و با مواد اولیه متفاوتی تهیه می شود و یک خوراک بسیار خوشمزه و شبیه به جغور بغور است. از مدل های معروف این غذای محلی و البته مجلسی خوشمزه گیلانی می توان به واویشکا گوشت، واویشکا مرغ، واویشکا اردک، واویشکا بادمجان و جگر اشاره کرد.

     

    Image result for ‫واویشکا‬‎

  • ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۳ مهر ۹۸