۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند

در بیشتر اوقات ارزش‌های غذایی سالاد در آشپزی دست‌کم گرفته می‌شود. گاهی تصور می‌شود سالاد فقط مخصوص کسانی است که قصد کاهش وزن دارند. برخی نیز به اشتباه تصور می‌کنند سالاد غذایی تکراری است که فقط از گوجه، خیار و کاهو درست می‌شود. یک سالاد خوب باید از مواد تازه تهیه شود. همچنین بهتر است هر سالاد محتوی مواد مخصوص ناحیهٔ خودش باشد. در بیشتر موارد، سالاد به‌عنوان غذای فرعی در کنار غذاهای اصلی سرو می‌شود. اما بسیاری از سالادها خود می‌توانند به‌تنهایی یک غذای کامل باشند. برای آشنایی با انواع سالاد خوشمزه و متنوع از سراسر جهان، با ادامهٔ این مطلب همراه بشوید.

 

انواع سالاد - سالاد سرآشپز از ترکیب تخم‌ مرغ پخته، گوشت، گوجه‌فرنگی، خیار و پنیر درست می‌ شود.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸

    خوراک لوبیا چیتی

    متفاوت ترین روش برای پخت “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر

    ما معمولا از کنسرو لوبیا خیلی استفاده میکنیم حالا یا به تنهایی و یا داخل غذاهای دیگه. در این مطلب میخوام طرز تهیه خوراک لوبیا ساده رو بهتون بگم که میتونین مثل کنسرو لوبیا چیتی داخل خیلی از غذاها استفاده اش کنین از طرفی چون این خوراک خونگی تهیه میشه از سلامتش هم اطمینان کامل دارین و میتونین ادویه هاشو بر طبق سلیقه خودتون تغییر بدین

    خوراک لوبیا چیتی

    مواد لازم :

    • لوبیا چیتی   2 پیمانه
    • روغن زیتون  2 ق غ
    • رب گوجه فرنگی  1 ق غ
    • پیاز  1 عدد بزرگ
    • گلپر و نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه

    در آشپزی ایرانی همراه ما باشید

     

  • ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۹ بهمن ۹۸

    کیک شکلاتی تابه ای

     

    مواد لازم:
    3عدد تخم مرغ
    1 لیوان شکر
    1 لیوان شیر
    روغن نصف لیوان
    بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر
    1 بسته وانیل ترک 5 گرمی (1/2قاشق چایخوری)
    2 لیوان آرد
    2 و نیم قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائو
    گاناژ:
    خامه 100 میلی لیتر(نصف پاکت خامه صبحانه)
    شکلات تلخ

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸

    طرز تهیه بورک ترکی

    مواد لازم خمیر:
    آرد دو پیمانه ، آب ولرم دو سوم پیمانه ، نمک یک قاشق چایخوری ، تخم مرغ یک عدد .

    مواد میانی:
    اسفناج 750 گرم پاک نشده ( فقط قسمت برگ و استفاده میکنیم ) ، پیاز یک عدد درشت ، قارچ 15_20 عدد ، روغن زیتون یا روغن ... به اندازه ی کافی ، نمک و فلفل و زیره ی سبز .
    کره ی آب شده برای چرب کردن لایه های خمیر 100 گرم ( تو دستور اصلی مقدار کره دوبرابر بود من 100 گرم استفاده کردم.

    طرز تهیه:
    پیاز و نگینی خرد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم و بعد قارچ و اضافه میکنیم و تفت میدیم و آخرسر اسفناج و اضافه میکنیم و تفت میدیم ...( با حرارت بالا تفت بدین که مواد آب نندازه ) نمک و فلفل و زیره رو هم میزون میکنیم و کنار میذاریم .

    نتیجه تصویری برای طرز تهیه بورک ترکی

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۲ بهمن ۹۸

    آشنایی با روش تهیه‌ی سمبوسه گوشت و سیب زمینی

    مواد اولیه:

    ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
    ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ
    نان لواش به مقدار لازم
    ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
    نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

     سمبوسه گوشت و سیب زمینی

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۸ بهمن ۹۸

    طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با طعم فوق العاده عالی و لذیذ

    پیتزا استیک و سیر از انواع فست فودهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع فست فود را در منزل به راحتی تهیه نمایید. در طرز تهیه پیتزا سیر و استیک ابتدا بهتر است خمیر پیتزا را به صورت خانگی تهیه نمایید سپس مواد رویه پیترا را تهیه کنید و پیتزا را درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود.

    طرز تهیه پیتزا استیک و سیر

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۲ بهمن ۹۸