۳ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

تمیز کردن قابلمه سوخته با ۳ روش کاربردی

اگر از قابلمه‌ها به درستی نگهداری کنید، آن‌ها می‌توانند مدت زیادی عمر کنند و برای چند سال مفید باشند. تمیز کردن غذا‌های سوخته از قابلمه یکی از مهمترین موارد نگهداری از وسایل آشپزی است، بنابراین این مهم است که بدانید چگونه و چه مدت آن‌ها را خیس کنید، و با چه روشی سوختگی‌ها را از بین ببرید. در اینجا ۳ روش کاربردی برای تمیز کردن قابلمه سوخته یاد داده شده است.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۲۵ دی ۹۸

    طرز تهیه کشمش پلو با مرغ مرحله به مرحله

    مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ

    • ۲ پیمانه برنج
    • ۱ عدد سینه مرغ
    • ۱/۲ پیمانه کشمش پلویی
    • ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
    • ۳۰ گرم کره
    • زعفران دم کرده به مقدار لازم
    • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ

    مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۲۳ دی ۹۸

    راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا

    راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا

    چلو صرفا به برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته می شود و پلو همه برنج ها و کته را هم شامل می شود.

    چلو آبکش:

    برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا آن را پاک کرد که مبادا داخل آن، سنگ یا فضله موش باشد. سپس باید شست. برنج را موقع شستن نباید چنگ زد. موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج می شود. تا وقتی که آب زلال شود معمولا 3 بار شسته می شود.

    سپس برنج را با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم، جای آن تنگ نباشد. هنگام خیس کردن برنج نمک یادتان نرود. برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته می شود و برنج پس از آماده شدن نرم و خمیر می شود.

    پخت برنج,نکاتی برای پخت برنج

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۱۵ دی ۹۸