آموزش درست کردن کیک خامه موز و گردو

مواد لازم جهت تهیه کیک موز و گردو

کره 120 گرم
شکر قهوه ای روشن 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف ق چ
گردو خرد شده 100 گرم
آرد 450 گرم
بیکینگ پودر دو یک و دوم ق چ
دارچین نصف ق چ سرپر
نمک یک چهارم ق چ
خامه صبحانه 180 گرم
موز خرد شده 2 عدد بزرگ

همچنین بخوانید:

روش تهیه کیک خامه موز و گردو

ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با شکر قهوه ای مخلوط کرده و با هم زن برقی هم میزنیم و وقتی کره و شکر با هم ترکیب شدند تخم مرغ ها را تک تک اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم.بعد از تخم مرغ ها گردوی خرد شده را به همراه بیکینگ پودر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.

آرد را چند بار الک کنید و نمک و دارچین را به آرد اضافه کنید و به همراه خامه به تدریج به مواد اضافه کنید . به طوری که 100 گرم از آرد را که داخل مواد ریختید مقداری از خامه را بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

منبع: ashpzbashi.loxblog