مواد لازم :

سیب زمینی : ۱ کیلوگرم

شیر : نصف پیمانه

خامه : نصف پیمانه

کره : ۶۰ گرم

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

• سیب زمینی را با دقت شسته و آن ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.

• سیب زمینی ها را همراه ۲ قاشق چایخوری نمک و مقداری آب، در یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید. بهتر است روی سیب زمینی ها ۴ سانتی متر آب باشد.

• بعد از به جوش آمدن، حرارت را ملایم کرده تا سیب زمینی ها مغز پخت شوند و البته وا نروند. حدودا ۱۰ دقیقه طول خواهد کشید.

• بعد از مغز پخت شدن سیب زمینی ها را آبکش کرده و در قابلمه ای بدون روغن ریخته و آن ها را تفت دهید تا آبشان کشیده شود.

 

• کره، شیر و خامه را در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط خامه و شیر و کره داغ را بر روی سیب زمینی له شده بریزید و خوب با هم میکس کنید. با مقدار مناسبی نمک و فلفل مزه دارش کنید.

 

پوره سیب زمینی را با مقداری جعفری ساطوری شده تزیین و سپس آن را سرو کنید.

 

پوره در کنار تخم مرغ نیمرو شده غذایی کامل و مقوی محسوب می شود و بسیار مناسب برای رشد و نموی کودکان دلبند شما است.

اگر می خواهید کوبیده سیب زمینی شما لطیف تر و نرم تر و حالت پذیرتر شود در مواد لازم مقدار کره را ۲۵ درصد بیشتر کنید. امیدواریم از آموزش طرز تهیه کوبیده سیب زمینی لذت برده باشید.

منبع: cook101