مواد لازم:
3عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
روغن نصف لیوان
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر
1 بسته وانیل ترک 5 گرمی (1/2قاشق چایخوری)
2 لیوان آرد
2 و نیم قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائو
گاناژ:
خامه 100 میلی لیتر(نصف پاکت خامه صبحانه)
شکلات تلخ

طرز تهیه :
در ابتدا، تخم مرغ و پودرشکررا باهمزن میزنیم تاکرمرنگ بشه ووانیل رااضافه و
سپس شیر، روغن راریخته وموادخشک راکه الک کرده ایم راکم کم اضافه ودرحدمخلوط شدن هم میزنیم .
ماهیتابه را با کره چرب کرده وشعله پخش کن ویا یک تکه فویل روی شعله اجاق گذاشته باشعله متوسط وموادرادرماهیتابه ریخته وبه مدت 30 تا40 دقیقه گذاشته تاکیک پخته شود.باخلال چک کنید.
برای گاناژ خامه رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته گرم که شد شکلات را اضافه وهم میزنیم وروی کیک که خنک شده ریخته وتزیین میکنیم.نوش جان

در آشپزی ایرانی همراه ما باشید

منبع: اینستاگرام